| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Sławek
|
Wysłany: Wto Paź 02, 2007 8:36 pm Temat postu: Nowe otwarcie Forum |
|
|
Witam ponownie na naszym forum i zaprzszam do zywej dyskusji. Wspomnieniaz wyjazdu do Polskisą, jak słyszę ciągle zywe, a przecież niedługo spotkamy się ponownie. No i jest jeszcze wiele do omówieia w kwestii przygotowywanych projektów. Forum czeka. Zapraszam  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Wojtek Site Admin
|
Wysłany: Wto Paź 02, 2007 11:04 pm Temat postu: |
|
|
Otwarcie forum bardzo mnie cieszy. Mam nadzieję,że będzie miejscem owocnych dyskusji.
Pozdrawiam! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sławek
|
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 11:27 pm Temat postu: |
|
|
Zapraszam naszych ukraińskich przyjaciół do aktywnego udziału w działaniu forum. Mam nadzieję, ze oprócz wspomnień z Polski pojawia się tu także inne wątki, przede wszystkim żywa dyskusja nad przygotowanymi przez nas współnie i realizowanymi przez Was na ukrainie projektami.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sławek
|
Wysłany: Nie Paź 07, 2007 8:17 pm Temat postu: |
|
|
Kochani, miło że potwierdzacie mailem swoją dostępność. Niemniej zaporaszam dopowrotu do naszej dyskusji na łamachcforum  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
vlad zh
|
Wysłany: Czw Paź 11, 2007 8:26 pm Temat postu: |
|
|
| Wojtek napisał: | Otwarcie forum bardzo mnie cieszy. Mam nadzieję,że będzie miejscem owocnych dyskusji. w polskim jezyku
Pozdrawiam! | vitaju _________________ Veritas Est |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sławek
|
Wysłany: Pią Sty 04, 2008 12:59 am Temat postu: |
|
|
I,m very sorry for beeing quietly so long. I've got some problems with family and health, there was no time and good mood for writing. I wish you happy new year, and now i'm present. Let's stay together
Slawek |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|