Forum  Strona Główna

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Nowe otwarcie Forum

To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Strona Główna -> Wspomnienia z Polski
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sławek

PostWysłany: Wto Paź 02, 2007 8:36 pm    Temat postu: Nowe otwarcie Forum Odpowiedz z cytatem

Witam ponownie na naszym forum i zaprzszam do zywej dyskusji. Wspomnieniaz wyjazdu do Polskisą, jak słyszę ciągle zywe, a przecież niedługo spotkamy się ponownie. No i jest jeszcze wiele do omówieia w kwestii przygotowywanych projektów. Forum czeka. Zapraszam Very Happy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wojtek
Site Admin

PostWysłany: Wto Paź 02, 2007 11:04 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Otwarcie forum bardzo mnie cieszy. Mam nadzieję,że będzie miejscem owocnych dyskusji.

Pozdrawiam!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Sławek

PostWysłany: Czw Paź 04, 2007 11:27 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zapraszam naszych ukraińskich przyjaciół do aktywnego udziału w działaniu forum. Mam nadzieję, ze oprócz wspomnień z Polski pojawia się tu także inne wątki, przede wszystkim żywa dyskusja nad przygotowanymi przez nas współnie i realizowanymi przez Was na ukrainie projektami. Laughing
Powrót do góry
Sławek

PostWysłany: Nie Paź 07, 2007 8:17 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kochani, miło że potwierdzacie mailem swoją dostępność. Niemniej zaporaszam dopowrotu do naszej dyskusji na łamachcforum Crying or Very sad
Powrót do góry
vlad zh

PostWysłany: Czw Paź 11, 2007 8:26 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Wojtek napisał:
Otwarcie forum bardzo mnie cieszy. Mam nadzieję,że będzie miejscem owocnych dyskusji. Rolling Eyes w polskim jezyku

Pozdrawiam!
Cool vitaju
Sławek

PostWysłany: Pią Sty 04, 2008 12:59 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

I,m very sorry for beeing quietly so long. I've got some problems with family and health, there was no time and good mood for writing. I wish you happy new year, and now i'm present. Let's stay together

Slawek
Powrót do góry
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum Strona Główna -> Wspomnienia z Polski Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: